Se pare ca ai JavaScript dezactivat. Magazinul nostru necesita JavaScript pentru a functiona.

Te rugam sa activezi JavaScript (afla cum).

Cum se livreaza

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania.

CAPITALIA DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului. 

Preturile mentionate pe site pot fi modificate datorita unor factori externi din piata.

Atat pretul produselor cat si stocul acestora pot fi modificate fara o notificare in prealabil a clientior datorita unor factori externi ce nu tin de SC CAPITALIA DISTRIBUTION SRL

In Bucuresti livrarea este gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 lei. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 lei se percepe o taxa de 20 lei (exceptie fac produsele aflate la promotie, transportul se calculeaza conform tarifelor serviciilor de curierat).

Pentru livrarea in tara la orasele ce fac parte din reteaua Urgent Curier tariful pentru livrare este urmatorul: 12 Ron (primul kilogram) + 0,7 Ron/kg + TVA

Pentru localitatile in care nu exista o filiala Urgent Curier la tariful mai sus mentionat se aplica o taxa suplimentara de 1 leu/km fata de cea mai apropiata filiala a companiei de transport.

Greutatea coletului - este cea inscrisa pe ambalajul coletului. Pentru colete cu lungimi peste 1 m se ia in considerare greutatea volumetrica. Aceasta se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime ( masurate in cm )/ 6000.

Greutatea volumetrica se calculeaza in cazul coletelor a caror greutate reala este mai mica decat greutatea determinata din formula mai sus mentionata.

Tarifele se aplica la greutatea reala sau volumetrica,care din aceastea este mai mare.

 Livrarile in Bucuresti si toate orasele din tara sunt efectuate de agentii CAPITALIA DISTRIBUTION si agentii firmelor de curierat rapid.